LUDĚK MOŽDIÁK

ČÍŠNÍK

Od chemie k pivu..., tedy od nedostudované školy rovnýma nohama do toho nejlepšího oboru.                      

Pivo se netočí, ale čepuje, v pivovaru o tom víme své! Pro mě je dobře načepované pivo vlastně dobrý život. 

Chvála je zbytečná, usměvavý host je za mě dobře odvedená práce. To je ten motor, který mě popohání a motivuje.

 

DOMINIK LAPEŠ

PROVOZNÍ, ČÍŠNÍK

Už od mala mě bavilo vařit. Pak jsem ale přičichl k číšničině a bylo vymalováno :-D. Není to pro mě práce, ale zábava: kontakt s lidma, spokojený host, výborné jídlo na talířích, krásné pivo,....

Mám blízko nejenom k pivu, ale taky ke kávě. Je to nápoj, kterému jsem přišel na chuť již před lety a moc mě baví nejen konzumovat. Dnes je pro mě smetanová crema na pivu stejně důležitá jako na espressu nebo cappuccinu.

 

DAVID ONDRÁČEK

ŠÉFKUCHAŘ

Říct něco o sobě… no, to není jednoduché, protože vůbec mluvím dost málo, natož o sobě :-) Baví mě vařit, to jo. Moc.

Taky se mi líbí v kuchyni vymýšlet. Díky našim pravidelným akcím na různá témata se dostávám do různých oblastí gastronomie, vzdělávám se, snažím se posunout nás.

A taky je fajn, že jsme se na Betlémě sešli dobrá parta. To je slušný základ! :-)